OVER MIRJAM

Mirjam is 17 jaar advocaat en 8 jaar (scheidings)mediator geweest. Ze heeft alles wel voorbij zien komen qua relatieproblematiek. Eén ding viel haar vooral op in die tijd: een van beide partners riep vaak gefrustreerd uit: ja maar, jij wilde niet in relatietherapie! Lees: en daarom zitten we nu hier in een scheiding. Mirjam dacht: het kan toch niet waar zijn dat je volledig afhankelijk bent van je partner om je relatie te redden?! Ze weigerde om te geloven, dat je je relatie alleen met zijn tweeën kon veranderen, want er is zoveel dat je zelf kunt doen!

Medio 2017 zat zij er zelf doorheen. Ze voelde zich oververmoeid, was niet (echt) gelukkig op meerdere vlakken van haar leven en voelde zich niet vervuld. Ze hoorde zichzelf té vaak geïrriteerd en gefrustreerd uit de hoek komen en voelde zich verwijderd van zichzelf, de liefde en het leven van haar dromen. Ze werd – heel klassiek – 40 in dat jaar en dacht: is dit het nou? Toen zij flink ziek werd op vakantie (17 van de 21 dagen griep met torenhoge koorts die maar niet wilde zakken) wist ze: het roer moet definitief om. Waar was ZIJ ZELF eigenlijk in dit verhaal? Ze voelde zich niet geliefd en gezien.

Inmiddels inspireerde en hielp zij 1000-en vrouwen om terug te keren naar liefde in hun relatie en leven. De spark van de liefde terug te brengen, zodat zij dat vlammetje op hun beurt kunnen doorgeven aan hun kinderen of de kinderen in hun omgeving. Opdat de stem van zelfkritiek en ego collectief zachter mag worden en de volgende generaties de stem van de liefde van nature zullen volgen. Met Back To Love – Handboek, Podcast & Program zet zij haar down-to-earth methode in de wereld. Meer informatie over Mirjam vind je op www. mirjammaris.com

Fotografie: Eva Bours

Copyright © 2021 Mirjam Maris

Back to Love is onderdeel van LoveLab

Algemene Voorwaarden

Bedrijfsgegevens:

KVK: 65953525
BTW: NL002146614B37
support@mirjammaris.com