Dit prachtige boek Back to Love helpt je om de Liefde weer te zien,
de Liefde weer te vóelen.
In dit geval voor je partner, voor het leven dat je al hébt.

~Lou Niestadt

Bekijk hieronder het inkijk exemplaar!

Back to LOVE Handboek

TERUG NAAR DE LIEFDE IN JEZELF EN MET ANDEREN

Sandra
Sandra
Lees verder
Mooiste kado wat je jezelf kunt geven! Back to Love!!.
Joanne
Joanne
Lees verder
“Jij wilde niet mee in relatietherapie!” “Het kan toch niet zo zijn dat je volledig afhankelijk bent van de ander om je relatie te kunnen redden?” zei Mirjam als één van de eerste dingen in haar webinar. En dáár had ze me. Om te voelen dat je de power volledig in eigen hand hebt om je relatie nieuwe LIEFDE in kunnen te blazen. Fantastisch., het kán, en het wèrkt! Ik vind Mirjam een groot voorbeeld voor velen, om juíst aan de andere kant te durven gaan staan in plaats van de echt- en vechtscheidingen, door grip op je eigen relatie(s) toe te eigenen. Je kan niets beters doen dan dat. Zelfs als het echt nog zou mislukken (wat bijna niet voor te stellen is met zoveel handvatten in het boek) dan vind je altijd nog de fantastische LIEFDE voor je zelf. Wie wil dat nou niet?
Tamara
Tamara
Lees verder
“Terug naar de liefde” Ontzettend fijn en toepasbaar boek, voor wie bereid is de liefde in zichzelf,partner en anderen te voelen en te laten stromen! Boek met een ontzettend fijne schrijfstijl! Alsof je samen met Mirjam aan de koffietafel zit en je haar tegen je hoort praten! Thanks Mirjam! Ik dans lekker verder op de liefde! 😉😘
Sanne
Sanne
Lees verder
Prachtig, makkelijk leesbaar boek vol met praktische handvatten welke vaak met humor en vanuit persoonlijke ervaring, onderbouwd met wetenschappelijke kennis en ervaring vanuit het werken met heel veel vrouwen je inspireert om op een laagdrempelige wijze je leven te veranderen en stapje voor stapje naar meer Joy en liefde in je leven te groeien.
B.C.A. Kroon
B.C.A. Kroon
Lees verder
Wat een fantastisch mooi concept! Wat het zo geweldig maakt, is dat dit niet zomaar een zelfhulpboek is, maar dat er een hele training om heen gebouwd is met praktische tips in video’s, podcasts en werkboeken. Geen schreeuwerige verkoop of blabla, maar prettige en heldere informatie. Mirjam heeft een fijne stem om naar te luisteren, ze werkt duidelijk vanuit een vrouwelijke kracht die ze ook haar luisteraars en lezers wenst. Het boek ziet er mooi uit: warm en rustgevend. De tekst is prettig leesbaar met herkenbare voorbeelden en tips voor mogelijke oplossingen. Als ik dit boek 15 jaar eerder in handen had gekregen, was er een scheiding minder in de statistieken geweest. Dit boek (met de training) wens ik iedere vrouw, in welke relatie dan ook, toe!
Goedele
Goedele
Lees verder
Back to love is niet alleen een boek over de liefde(srelatie), het is vooral een boek over zelfliefde. Het bevat immers een overzichtelijk en eenvoudig uitgelegd overzicht van een aantal basisbegrippen uit de persoonlijke ontwikkeling. Als je je het ontziet om én Brené Brown én Louise Hay én Rhonda Byrne én én én…, te lezen, lees dan gewoon “Back to Love.”
Floor Keereweer
Floor Keereweer
Lees verder
Wat een geweldig boek! Mirjam schrijft heerlijk. Lekker concreet, nuchter en met een dosis humor. Ze laat je echt een andere kant van een liefdesrelatie zien die we maar al te snel over het hoofd zien. Ze brengt je weer helemaal terug bij jezelf waardoor je inderdaad altijd de sleutel zelf in handen hebt. Of je nu al een lange relatie hebt die uitgeblust is of een nieuwe prille relatie, als liefde belangrijk voor je is dan lees je dit boek!!
Previous
Next

Fotografie: Eva Bours

Copyright © 2021 Mirjam Maris

Back to Love is onderdeel van LoveLab

Bedrijfsgegevens:

KVK: 65953525
BTW: NL002146614B37
support@mirjammaris.com