Back to Love

Terug naar de liefde in jezelf en met anderen

Als jij de verbinding met je partner mist of het gevoel hebt dat het vuurtje tussen jullie op de waakvlam staat, dan is dit boek voor jou geschreven.

Back to Love betekent dat je dwars door ego en angst heen, bewust voor de liefde kiest. In dit handboek met bijbehorende online training neemt Mirjam Maris je mee door alle stappen om bij (meer) liefde en verbinding te komen, in jezelf en met anderen.

En het goede nieuwes is: alles begint bij jou. Want alles wat je doet heeft een wisselwerking op je buitenwereld en dus ook op je partner. Als je dat principe gebruikt, kun je zelf je relatie transformeren. 

"Dit prachtige boek Back to Love helpt je om de Liefde weer te zien, de Liefde weer te vóelen. In dit geval voor je partner, voor het leven dat je al hébt."

Handboek

BACK TO LOVE

inclusief training

terug naar de liefde in jezelf en met anderen

Bekijk het inkijkexemplaar:

Dit prachtige boek Back to Love helpt je om de Liefde weer te zien, de Liefde weer te vóelen.
In dit geval voor je partner, voor het leven dat je al hébt.

~Lou Niestadt

Wat zou het voor je betekenen als je elke dag wakker wordt met een liefdevol gevoel en een glimlach op je gezicht?

Als je dat kritische stemmetje in je hoofd, dat zegt dat je niet goed genoeg bent, eenvoudigweg niet meer zou geloven? 

Als je de liefde van je partner weer zou kunnen voelen, je je weer gezien en gehoord voelt en eenzaamheid naar de achtergrond verdwijnt?

 Als je jouw leven weer kunt omarmen en jezelf en anderen zou kunnen vergeven?

Kun je je voorstellen hoeveel lichter het leven dan aanvoelt?

Weet dat jij dit allemaal zelf kunt manifesteren. Mirjam leert je in haar boek Back To Love hoe je dat doet.

Voor maar €39 ontvang je niet alleen het Handboek, maar ook een aanvullende online training, waarmee jij jouw liefdesleven direct een boost heeft.

Je ontdekt:

Waarom de meeste mensen in angst leven – en wat je eraan kunt doen om dat om te keren

De mindshift die nodig is om telkens voor liefde te kunnen kiezen (i.p.v. de angst te laten regeren)

Hoe je vanuit liefde kunt verbinden met jezelf, je partner en de rest van je omgeving

Hoe je op een andere manier kunt communiceren, zodat je je partner (en de rest van je omgeving) wel bereikt

Hoe je jouw vrouwelijke energie kunt inzetten, zodat je meer rust en balans in je leven ervaart

Hoe je zelf aan het roer van je leven leert staan, zodat het leven je niet meer zo overkomt

Hoe je meer liefde in je leven kunt manifesteren, zonder hard te hoeven werken

En nog veel meer liefde.

Dit boek is een DOE boek, waarbij je meditaties en oefeningen middels QR code ontvangt. Een complete training dus, voor slechts €39.

“Wie je ook bent, als jij dit boek in handen hebt, weet dan dat het universum dit boek op je pad heeft gebracht. Je hebt het niet voor niets in handen. Dit boek zou zo maar eens de start kunnen zijn van een nieuwe wind in je leven.

Of misschien een doorstart van een richting die je al eerder inzette, maar waarin je op enig moment vastgelopen bent. Weet dat je niet de enige bent. We zijn allemaal op zoek, hebben onszelf regelmatig te herinneren aan onze bestemming.

Over de bestemming kan ik kort zijn: dat is liefde."

Alle liefs, Mirjam

"Dit boek is geschreven voor jou als jij de wens hebt om terug te keren naar de liefde. Liefde in plaats van ego, verwijdering en angst. Liefde als torenhoge frequentie. Niet om daar 24/7 in te blijven zweven, of – erger – daar 24/7 naar te streven. Wel om een basishouding van liefde aan te leren, om altijd terug te kunnen keren naar liefde.

Liefde is namelijk het tegengif van angst”.

OVER MIRJAM

Mirjam is 17 jaar advocaat en 8 jaar (scheidings)mediator geweest. Ze heeft alles wel voorbij zien komen qua relatieproblematiek. Eén ding viel haar vooral op in die tijd: een van beide partners riep vaak gefrustreerd uit: ja maar, jij wilde niet in relatietherapie! Lees: en daarom zitten we nu hier in een scheiding. Mirjam dacht: het kan toch niet waar zijn dat je volledig afhankelijk bent van je partner om je relatie te redden?! Ze weigerde om te geloven, dat je je relatie alleen met zijn tweeën kon veranderen, want er is zoveel dat je zelf kunt doen!

Medio 2017 zat zij er zelf doorheen. Ze voelde zich oververmoeid, was niet (echt) gelukkig op meerdere vlakken van haar leven en voelde zich niet vervuld. Ze hoorde zichzelf té vaak geïrriteerd en gefrustreerd uit de hoek komen en voelde zich verwijderd van zichzelf, de liefde en het leven van haar dromen. Ze werd – heel klassiek – 40 in dat jaar en dacht: is dit het nou? Toen zij flink ziek werd op vakantie (17 van de 21 dagen griep met torenhoge koorts die maar niet wilde zakken) wist ze: het roer moet definitief om. Waar was ZIJ ZELF eigenlijk in dit verhaal? Ze voelde zich niet geliefd en gezien.

Inmiddels inspireerde en hielp zij 1000-en vrouwen om terug te keren naar liefde in hun relatie en leven. De spark van de liefde terug te brengen, zodat zij dat vlammetje op hun beurt kunnen doorgeven aan hun kinderen of de kinderen in hun omgeving. Opdat de stem van zelfkritiek en ego collectief zachter mag worden en de volgende generaties de stem van de liefde van nature zullen volgen. Met Back To Love – The Book, The Podcast & The Program zet zij haar down-to-earth methode in de wereld. Meer informatie over Mirjam vind je op www. mirjammaris.com

Dit kun je verwachten:

Bestel het Back To Love – Handboek via deze link. Bestel je 2 boeken of meer, dan is de verzending gratis!

Je ontvangt een e-mail met jouw bestelbevestiging én een link naar de training die bij het boek hoort. Niets ontvangen? Check even je spambox!

Je maakt een account aan op de trainingspagina en hebt jouw Back to Love Boektraining altijd bij de hand.

Heb je een vraag? Check de FAQ’s hieronder.

Veelgestelde vragen

De eerste druk wordt op of rond 15 april verwacht. Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Houd rekening met een verzendtijd van een paar dagen.

Het bestand is een E-pub bestand, dat te openen is via verschillende apps op je e-reader, telefoon, tablet of pc / laptop. 

Epubs kun je op je telefoon of tablet onder meer openen via de volgende apps: Iphone via iBooks, Android via Google Play Boeken. Op je laptop of pc kan dat onder meer via Adobe Digital Editions.

In het (E-)boek staat een QR code die je kunt scannen met je telefoon om bij de training te komen.

Stuur een mailtje naar support@mirjammaris.com met als titel: Back to Love Handboek. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Over Back To Love – The Book (inclusief 12 delige training)

Als je vanuit liefde zou handelen, wie zou je dan zijn? Liefdescoach Mirjam Maris helpt jou de weg vrij te maken om je weer liefdevol te voelen in het dagelijks leven, om weer écht verbinding te maken met jezelf, je partner, je leven en om weer vanuit liefde te leren communiceren en leven.

Wat zou het voor je betekenen als je elke dag wakker wordt met een liefdevol gevoel en een glimlach op je gezicht?

Als je dat kritische stemmetje in je hoofd, dat zegt dat je niet goed genoeg bent, eenvoudigweg niet meer zou geloven?

Als je de liefde van je partner weer zou kunnen voelen, je je weer gezien en gehoord voelt en eenzaamheid naar de achtergrond verdwijnt?

Als je jouw leven weer kunt omarmen en jezelf en anderen zou kunnen vergeven?
Kun je je voorstellen hoeveel lichter het leven dan aanvoelt?

Weet dat jij dit allemaal zelf kunt manifesteren – en Mirjam leert je, in haar boek & training Back To Love – jouw handleiding terug naar liefde en verbinding in je relatie en je leven, hoe je dat doet.

Fotografie: Eva Bours

Copyright © 2021 Mirjam Maris

Bedrijfsgegevens:

KVK: 65953525
BTW: NL002146614B37
support@mirjammaris.com